Bättre inomhusluft med Canvac

Företaget Canvac i Mariestad satsar stort på att erbjuda bättre inomhusluft.

De har inte bara nya fräscha lokaler utan nu har även deras webbplats fått en rejäl ansiktslyftning. Företaget startade med att erbjuda centraldammsugare och det är ännu en avgörande del av deras verksamhet. Numera satsar de även på att erbjuda distribution och försäljning av Mitsubishi luftvärmepumpar via sitt stora nät av återförsäljare.

Redan i vintras presenterades den förmodade storsäljaren inför vintern. Vi pratar om luftvärmepump Q Heat 635/665 som tillverkas av Mitsubishi Electric.

Det finns produkter i deras sortiment som hängt med ett tag, bortsett från centraldammsugaren. Det är deras avfuktare, som även de är tillverkade av Mitsubishi. Läs mer om Mitsubishi avfuktare här.

Det unika med Canvacs produkter är inte produkterna i sig, utan de garantier och den support man får som kund. Det är därför viktigt att man satsar på rätt inköpskanaler och inte tar genvägen över företag som enbart säljer parallellimporterade produkter.

Det handlar om investeringar som kräver rätt montering, service och underhåll. Om olyckan skulle komma så är det tryggt med garantier som håller måttet.

För info se hela deras produktprogram, produkter som centraldammsugare, värmepumpar, luftrenare och luftavfuktare till Hus & hem, genom att klicka här.