Insynsskydd kan ha olika former och utföranden beroende på hur det är tänkt att användas. Gäller det till butiksfönster och glaspartier i entrén till företag så uppskattar många fönsterfilm i form av frostat glas, gärna med budskap och företages logotyp. Ett företag som specialiserat sig på att leverera denna lösning i form av fönsterfilm är Decona, som finns i Stockholm men med kunder även på lite längre håll.

Via sin webbplats erbjuder de snabb hantering av frågor och prisuppgift brukar kunna ges snabbt. Decona erbjuder även säkerhethetsfilm som är en form av fönsterfilm med egenskaper som att hindra glassplitter ifall någon skulle ge sig på fönstret.

Läs mer om säkerhetsfilm här. Säkerhetsfilmen har även andra egenskaper och det är faktiskt även ett litet hinder för eventuella inbrottstjuvar. På hemsidan kan man bland annat läsa detta:

En säkerhetsfilm fördröjer eller förhindrar inbrott. Den ger även splitter och personskydd för glasrutor i butiker, industri, skolor, sjukhus, daghem, kontor och övriga offentliga miljöer.

Tipsa gärna om andra leverantörer av fönsterfilm, säkerhetsfilm och andra insynsskydd.